Algemene voorwaarden

Op alle boekingen zijn de Algemene Voorwaarden van Croatian Cruising van toepassing.
De algemene voorwaarden op deze website kunnen tussentijds wijzigen.
Bij elke boeking zullen wij vragen of u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.
Lokale belastingen en toeslagen kunnen van toepassing zijn. Alle prijzen werden geacht nauwkeurig te zijn op het moment van publicatie en kunnen tussentijds wijzigen. Alle aanbiedingen zijn gebaseerd op beschikbaarheid op het moment van boeken. 
Kennelijke fouten en- of vergissingen binden ons niet.


Hoe te boeken?


Via onze website www.croatiancruising.nl kunt u al uitgebreide informatie krijgen over onze bestemmingen en jachten.
Wij zullen u graag adviseren en uw vragen beantwoorden.

Wanneer u een boeking wilt maken kan dit telefonisch of per email.
De hoofdboeker dient minimaal 18 jaar oud te zijn en moet bevoegd zijn om een boeking te doen namens alle medereizigers.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan zullen wij contact opnemen met de eigenaar van het schip.
Vanaf dat moment is uw aanvraag veranderd in een optie.
Als de kapitein akkoord heeft gegeven zullen wij de factuur naar u sturen. (Het kan 24 uur duren voordat wij bij u terug komen met het antwoord van de kapitein.)

Bij boeking dient u een aanbetaling te voldoen van 50% van het factuurbedrag.
Zodra wij de betaling hebben ontvangen ontvangt u van ons een Boekingsbevestiging.
Vanaf de factuurdatum heeft u een overeenkomst met de eigenaar van het schip. Controleer uw Boekingsbevestiging zorgvuldig en neem direct contact met ons op als er onjuistheden zijn. Bij boekingen binnen 6 weken voor vertrek bevestigen wij uw boeking na ontvangst van de volledige betaling.

Nadat uw boeking is bevestigd kunt u geen aanspraak meer maken op speciale aanbiedingen en kortingen. De eindbetaling dient uiterlijk 8 weken voor vertrek te worden voldaan. Wij behouden ons het recht voor om uw boeking te annuleren wanneer u niet tijdig betaalt – uw betalingsverplichting vervalt hiermee niet.

De namen op uw reisdocumenten dienen overeen te komen met de namen in de paspoorten.
Na ontvangst van uw eindbetaling sturen wij u uw boardingpass voor het schip per email, uiterlijk 2 weken voor vertrek.


Bij annuleren

De volgende annuleringskosten zijn van toepassing als u voor vertrek annuleert:

  • tot 30 dagen na uw boeking geen kosten. Het kost u alleen de administratiekosten.
  • Tot 60 dagen voor uw oorspronkelijke vertrekdatum: 50% van de charter
  • Vanaf 59 dagen t/m 8 dagen voor uw oorspronkelijke vertrekdatum: 100% van de charter (exclusief opties en extra’s)
  • Vanaf 7 dagen voor uw oorspronkelijke vertrekdatum: 100% van de totale reissom (inclusief opties en extra’s)

Wanneer u een annuleringsverzekering heeft, kan deze uw annuleringskosten vergoeden, maar dan moet de reden van de annulering wel gedekt zijn door de verzekering.


Bij een wijziging door u
Wanneer u uw boeking wenst te wijzigen naar een andere periode of ander boottype, dan is dit op aanvraag mogelijk.
Afhankelijk van het soort wijziging en het moment van wijzigen kunnen wijzigingskosten en/of annuleringskosten van toepassing zijn. In het algemeen is wijzigen alleen mogelijk tot uiterlijk 120 dagen voor vertrek, maar uitzonderingen hierop zijn mogelijk. Vraagt u ons naar de specifieke mogelijkheden voor uw boeking. Als u wenst te wijzigen naar een ander schip is dat alleen mogelijk als dat schip op dat moment ook beschikbaar is.


Bij een wijziging door ons

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor de charter die u geboekt hebt niet door kan gaan.
Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat het schip tijdens de vorige charter schade heeft opgelopen of door het weer.
Mocht dat het geval zijn zullen wij altijd trachten om een vergelijkbaar schip aan te bieden. (als vergelijkbaar beschouwen wij een schip met het zelfde formaat en evenveel hutten aan boord)

Wanneer u niet akkoord gaat met het alternatief wat wij u bieden zullen wij kijken of dat het mogelijk is om het schip op een ander moment te boeken.
Indien u niet akkoord gaat met ons passende alternatief en u de reis wilt annuleren dan is Croatian Cruising niet aansprakelijk voor eventuele kosten voortvloeiend uit annulering van vliegreizen of accommodatie.
 

Overmacht

Croatian Cruising is niet aansprakelijk voor verlies, schade of vertraging of falen van de uitvoering hieronder als gevolg van overmacht, inclusief maar niet beperkt tot overmacht, brand, spelingen van de elementen, epidemieën, oorlog (verklaard of niet verklaard), oorlogsgelijkende acties, opstand, revolutie of burgerlijke strijd, of vijandige actie, stakingen of meningsverschillen met arbeiders, daden van de publieke vijand, federale of staatswetten, regels en voorschriften van overheidsinstanties die jurisdictie hebben of uitoefenen in de omgeving op groepen, organisaties of informele verenigingen (al dan niet formeel erkend als een overheid), en elke andere oorzaak buiten de redelijke controle van Croatian Cruising die voortzetting van de operaties onmogelijk maakt.

In het geval van een vertraging of mislukking van een hierboven beschreven gebeurtenis: 
Zullen alle betalingen voor de charter worden gebruikt als betaling voor een toekomstige charter. Er wordt geen restitutie verleend.

Croatian Cruising zal met u samenwerken om een ​​nieuwe charter te boeken op een ander schip dat acceptabel is voor huurder, op een nieuwe locatie, of op nieuwe data, of beide, op basis van beschikbaarheid en de voorkeur van de huurder.
Als het niet lukt om op dat moment een nieuwe charter te boeken, blijft de aanbetaling van de huurder als een tegoed staan bij Croatian Cruising en kunt u deze voor een nieuwe cruise bij ons gebruiken.

Croatian Cruising is niet verantwoordelijk voor extra kosten die u maakt als gevolg van wijzigingen in hun charter als gevolg van overmacht.


Website informatie

De website is samengesteld met informatie die bekend was op het moment van plaatsing. Dit is zorgvuldig gecontroleerd en was correct op het moment van plaatsing. Echter, wijzigingen in het programma, in de havens en de jachten zijn altijd mogelijk, wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor wijzigingen. Wij zullen u bij een aanvraag zo goed mogelijk informeren over zaken die significant gewijzigd zijn. Croatian Cruising heeft het recht om zonder voorafgaande kennisgeving routes, jachten en uitrusting te wijzigen, waar Croatian Cruising dit nodig acht.


Klachten

Klachten tijdens de reis dient u direct door te geven aan de medewerker van Croatian Cruising ter plekke.
Klachten over de service aan boord kunt u ook aan een medewerker van Croatian Cruising doorgeven. Of op ons telefoon nummer 06-15233519.
Mocht dat niet lukken willen wij u in ieder geval vragen om schriftelijk contact met ons op te nemen binnen 14 dagen na uw boottrip.
Anders kunnen wij uw klacht niet in behandeling nemen.
Wij streven er naar om uw een geweldige ervaring te laten beleven en wij willen ons dan ook graag kunnen verbeteren mocht er iets niet goed gaan.

Prijzen

De prijzen voor een charter zijn gebaseerd op een trip van 7 dagen en is voor de gehele boot inclusief 13% Kroatische belasting.
In de prijs is ook de crew meegenomen, brandstof voor het schip berekend op het varen van 4 uur per dag, het gebruik van de generator en airconditioning, handdoeken en linnen en de schoonmaak van het schip.
Voor sommige schepen kan bovenstaande verschillen, mocht dat zo zijn voor uw geboekte schip stellen wij u daarvan op de hoogte.

De prijzen voor het boeken van een cabin zijn gebaseerd op 1 persoon voor een trip van 7 dagen en is inclusief 25% Kroatische belasting. In de meeste cabins kunnen 2 personen (sommige 3) de prijs per cabin is dus de prijs x 2. Voor mensen die zelfstandig reizen geldt er dan ook een toeslag.
Eventueel kunnen wij u de optie aanbieden indien beschikbaar de cabin te delen met iemand van hetzelfde geslacht waardoor de toeslag vervalt.

Het weer

Hoe graag wij u ook een zonnige vakantie willen verkopen kunnen wij niet het weer veranderen.
En mocht daardoor uw boottrip anders worden dan u van te voren had gedacht dan vinden wij dat heel vervelend maar er word geen restitutie verleend. Wel zal de crew hun uiterste best doen om uw verblijf zo leuk mogelijk te maken.

E-mailen
Info
Instagram